Matematik

Matematik hjælp - Reducer udtrykket

04. november 2014 af JesperVV (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Studieportalen. Jeg sidder fast i noget matematik.

Opgaven lyder:

1) Reducer udtrykket: 5(6a-4b)-3(4a+2b)

2) Find udtrykkets værdi for a=4 og b=5

Mvh Jesper


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parenteserne og reducer. Indsæt derefter a = 4 og b = 5.


Skriv et svar til: Matematik hjælp - Reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.