Matematik

en funktion skal defineres ved forskellige oplysninger

04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey, hvad gør jeg? billede vvedhæftet på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Tja?


Svar #2
04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

ups værsgo

Vedhæftet fil:Unavngivet 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

I funktionen   f(x,y) = ax + by    er a dækningsbidraget pr stk af produkt A, mens b er dækningsbidraget pr stk af produkt B. Læs opgaven og indsæt de korrekte værdier.


Svar #4
04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

hedder den endelige funktion så bare:

f(30,50)=a30+b50?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt. Aflæs værdierne for a og b ved at læse opgavens tekst, og opskriv så det færdige funktionsudtryk for f(x,y) .


Svar #6
04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

jeg aflæser 30 kr for produkt a og 50 kr for produkt b


Svar #7
04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

50=a30+b?


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Nej, du skal indsætte værdierne for a og b i funktionsudtrykket

        f(x,y) = ax + by

Man aflæser a = 30 og b = 50 , så man får

        f(x,y) = 30x + 50y .


Skriv et svar til: en funktion skal defineres ved forskellige oplysninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.