Fysik

En lille opgave jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe an...

05. november 2014 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sidder og øver på fysikolympiaden, så støder jeg ind i denne, hvad gør man og hvordan kan jeg evt. sådan nogle opgaver?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Efter den har ramt n gange må den have den kinetiske energi(lige efter impact)

K_n = \dfrac{1}{2}m(e^nv)^2

Kstart kan indsættes

K_n = e^{2n}\,K_{start}

Højden kan findes ved at betragte den potentielle energi som er lig med den kinetiske energi ved maks højde

mgh_n = e^{2n}\, mgh \Leftrightarrow h_n = e^{2n}\,h


Skriv et svar til: En lille opgave jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe an...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.