Matematik

Minut regning og priser

07. november 2014 af Jeyjunior (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Spørgsmålet lyder: 

Det koster 310 á 45 minutter 

Hvad er prisen på 60 minutter? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2014 af mathon

Prisen for 60 min =    \left (\frac{310\; kr}{45\; min} \right )\cdot (60\; min)=\left ( 310\; kr \right )\cdot \frac{60}{45}=\left ( 310\; kr \right )\cdot\frac{4}{3}


Svar #2
10. november 2014 af Jeyjunior (Slettet)

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Minut regning og priser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.