Matematik

Differentialligning - Find en løsning hvor y(0)=3 og y'(0)=-4

10. november 2014 af Falaffel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej :)

Jeg sidder med en matematik opg., som jeg har sidder længde med nu, jeg kommet frem til et svar, men ved at det er forkert, håber der er nogen der vil hjælpe :)

Bestem en løsning til differentialligningen: y'' + 6y' + 16 = 0 

som opfylder y(0)=3 og y'(0)=-4 

Mit svar ses i vedhæftet billede

Vedhæftet fil: jjj.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Differentialligning - Find en løsning hvor y(0)=3 og y'(0)=-4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.