Matematik

Gyldendals Gymnasiematematik, opgave 2028 HJÆLP!

13. november 2014 af Torarr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan gør jeg? Billede er vedhæftet :)

Jeg ved ikke hvordan jeg skal intigrere dem..


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2014 af mathon

      a)
                     \int_{4}^{25}\frac{1}{2\sqrt{x}}\, dx=\sqrt{25}-\sqrt{4}=5-2=3


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2014 af mathon

b)
                     \int_{1}^{9}\frac{-12}{\sqrt{x}}\, dx=-24\int_{1}^{9}\frac{1}{2\sqrt{x}}\, dx=-24\left ( \sqrt{9}-\sqrt{1} \right )=-24\cdot \left ( 3-1 \right )=-48


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. november 2014 af mathon

c)
                  \int_{0}^{16}\sqrt{t}\, dt=\frac{2}{3}\left ( 16\sqrt{16} -0\sqrt{0}\right )=\frac{128}{3}


Svar #4
13. november 2014 af Torarr (Slettet)

Tusind tak! :) 


Skriv et svar til: Gyldendals Gymnasiematematik, opgave 2028 HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.