Matematik
Hjælp til koordinatsystem
15. november 2014 af
Elina1500 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Har brug for hjælp til dette spørgsmål, tror egentlig bare jeg ikke forstår den.
Tegn i er koordinatsystem det grafiske billed af sammenhængen mellem længde (x) og bredde (y) for rektangler med et areal på 16 cm2.
Mange tak!
Tegn i er koordinatsystem det grafiske billed af sammenhængen mellem længde (x) og bredde (y) for rektangler med et areal på 16 cm2.
Mange tak!
Svar #1
15. november 2014 af hesch (Slettet)
#0: x * y = 16 =>
y = 16 / x alias f(x) = 16 / x
Tegn f(x)
Skriv et svar til: Hjælp til koordinatsystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
