Matematik

Differentier

25. november 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Hvordan differentierer man 1/2 x^2 ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

\small \left (\frac{1}{2}x^2 \right )' = 2\cdot \frac{1}{2}x^{2-1} = \frac{2}{2}x^1 = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Ved benyttelse af den generele regel, for differentiering af en potens.

\small \left (ax^n \right )' = n\cdot ax^{n-1}


Skriv et svar til: Differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.