Matematik

Brøker

28. november 2014 af mulleJ1995 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej all,

Har ligingen Qd=a-bp

Her skal jeg så isolere p

Hvilket jeg får til: p=\frac{a}{b}-\frac{Qd}{b}

Men i bogen står der at det bliver: p=\frac{a}{b}-(1/b)*Qd 

hvordan når man frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2014 af peter lind

Begge udtryk er rigtig. De er bare formuleret en anelse forsklellig
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Det er det samme? ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2014 af mette48 (Slettet)

Ja det er det samme

1/4*3 = 3/4      man ganger en brøk med et tal ved at gange med tallet i tælleren


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.