Matematik

Bestem væksthastigheden

06. december 2014 af uddannelseervigtigt - Niveau: B-niveau

Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg gør dette.. Nogen der har forstand på Nspire? :)


Svar #1
06. december 2014 af uddannelseervigtigt

Ups, her er billedet :)


Svar #2
06. december 2014 af uddannelseervigtigt

Plis. Den skal afleveres snarest


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2014 af PeterValberg

Bestem f'(5) da 2010 er 5 år efter 2005

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
06. december 2014 af uddannelseervigtigt

Tusinde tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2014 af mathon

Sammenhængen uden hjælpemidler:

                     f(5)=\frac{89000}{1+0,263\cdot e^{-0,211\cdot 5}}=81534

                     f{\, }'(5)=2,37079\cdot 10^{-6}\cdot 81534\cdot \left ( 89000-81534 \right )=1443

Konklusion:
                       I 2010 modelberegnedes den gymnasiale elevltilvæksthastighed til 1443.


Svar #6
06. december 2014 af uddannelseervigtigt

Hvad er min konklusion så?


Svar #7
06. december 2014 af uddannelseervigtigt

#5 tak skal du have! Den er god at have med :)


Skriv et svar til: Bestem væksthastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.