Fysik

Kilo luft pr. Sek

08. december 2014 af Fnissen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er det nogen der kan forklare mig den her formel, iforhold til enhederne og hvordan det kan give Kg/s ? 

m = ( Akanal / ( 100 x 100 )) x C x P

m = ( 926 / ( 100 x 100 )) x 5 x 1,2

m = 0,56 kg/s

Akanal = 926 cm2 , C = 5 m/s , p = 1,2 kg/m3


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2014 af Heptan

926 cm2 = 926 m2/ ( 100 x 100 )

Hvis du prøver at gange enhederne sammen, så kan du måske se at det giver kg/s:

m2 * m/s * kg/m3

= m3/s * kg/m3

= m3/m3 * kg/s

= kg/s


Svar #2
08. december 2014 af Fnissen (Slettet)

Tak det var bare det jeg var i tvivl om.


Skriv et svar til: Kilo luft pr. Sek

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.