Matematik

Linjen 7 = 2x - 8 skærer parablen….

14. december 2014 af hallohallo12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Linjen 7 = 2x - 8 skærer parablen y = x^2 - 7x+10 i to punkter. Bestem skæringspunktet mellem tangenterne til parablen i disse to punkter.. Hvad gør jeg??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af peter lind

Isoler x i den første ligning og sæt det ind i den anden ligning. Det giver x værdierne til skæringspunkterne


Svar #2
14. december 2014 af hallohallo12 (Slettet)

Er jeg så færdig med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2014 af peter lind

du skal også find y koordinaterne


Skriv et svar til: Linjen 7 = 2x - 8 skærer parablen….

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.