Matematik

Geometri HJÆÆLPP

14. december 2014 af Fallllss (Slettet) - Niveau: C-niveau

forstår bare ikke de her to opgaver, har virkelig brug for hjælp 


Svar #1
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

kom nuuuu


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2014 af Dkdrengen (Slettet)

Du ved de to trekanter er ensvinklet, dette betyder at forholdet mellem sidelængderne i de to trekanter også er ens. 
AC=4 
A'C'=6

Dette betyder at sidelængderne i trekanten til højre er 1,5 gange større end i den til venstre.

Siden BC=3 
og du skal finde B'C'

Her ganger du altså bare BC med forholdet for siderne

3*1,5=4,5

Siden B'C'=4,5


Svar #3
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

tak, hvad med den anden?


Svar #4
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

hjææælp


Svar #5
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

#2

Du ved de to trekanter er ensvinklet, dette betyder at forholdet mellem sidelængderne i de to trekanter også er ens. 
AC=4 
A'C'=6

Dette betyder at sidelængderne i trekanten til højre er 1,5 gange større end i den til venstre.

Siden BC=3 
og du skal finde B'C'

Her ganger du altså bare BC med forholdet for siderne

3*1,5=4,5

Siden B'C'=4,5

Hvordan ville du så gøre det i den anden opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5.

Den anden opgave har du fået udførligt svar på i din anden tråd.

Skriv et svar til: Geometri HJÆÆLPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.