Matematik

ligninger

10. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har lige denne lille ligning, som jeg har lidt problemer med og ville høre om nogen lige gad og forklar mig hvordan jeg skriver den om og evt. løse den 13/2 og -15/2 skrives, som en brøk som jeg ikke lige kunne her efter brøken er der et x som skal findes hjælp lige tak på forhånd.

13/2x=-15/2x


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2015 af LeonhardEuler

Kan du ikke skrive ligningen op med enten Latexfunktionen eller parentesser? 


Svar #2
10. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet)

\frac{15}{2}x=-\frac{15}{2}x

sådan her?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2015 af mathon

              x=0


Svar #4
10. januar 2015 af Flappetdreng (Slettet)

hvordan finder man sig frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2015 af LeonhardEuler

Hvis du dividerer igennem med 15/2, så får du 

           x = - x  

              2x = 0

                   x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Tallet 0 er det eneste tal, der er lig med sit eget modsatte.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.