Matematik

Lad f : R^2 -> R være givet ved

13. januar 2015 af Luxiee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg er stødt på et problem i forhold til at læse op til et kursus. 

Jeg er blevet i tvivl om hvordan jeg skal løse den opgave:

Lad f : R^2 -> R være givet ved

                        f(x; y) = (x -y)e^xy:

Hvad er
df/dx (0; 1).

Se også spørgsmålet her hvis det er:

http://puu.sh/et5ij/7092b0ace7.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2015 af peter lind

Du skal finde den partielle afledede af f(x) med hensyn til x

Derefter skal du indsætte x = 0 og y = 1 i resultatet


Skriv et svar til: Lad f : R^2 -> R være givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.