Matematik

bestem dækningsbidraget

17. januar 2015 af kaanbjerg3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogle hjælpe med føgene opgave 
se vedhæfte fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2015 af Heptan

a)

Indsæt x = 2800 i funktionsudtrykket for db(x) og beregn.

Med andre ord: Beregn db(2800)

b)

del I

Løs ligningen

db(x) = 0

del II

Indsæt løsningen fra del I i funktionsforskriften for p(x) og beregn.


Svar #2
17. januar 2015 af kaanbjerg3 (Slettet)

db(2800)-0,15*2800^2+1800*2800=3864e6 kan dette passe 

der er bruge CAS værktøj til at beregne 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2015 af Heptan

Jaeh, det giver    3,864 * 106


Svar #4
17. januar 2015 af kaanbjerg3 (Slettet)

tak for hjælpen (y)


Skriv et svar til: bestem dækningsbidraget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.