Matematik

Fatter det ikke... :/

30. januar 2015 af MrClue (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Studieportal. Jeg skal lave en opgave i matematik, men fatter simpelthent ikke hvordan jeg skal løse den... 

Her er nogle billede fra opgaven:

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2015 af mathon

                       1 deltager betaler y kr
                       x deltagere betaler  (x•y) kr = 1300 kr

  dvs
                       x\cdot y=1300
  og dermed
                       y=\frac{1300}{x}\; \; \; \; \; \; x>0
  samt
                       x=\frac{1300}{y}\; \; \; \; \; \; x>0

For at opnå en pris på højst 200 kr pr. deltager,
skal holdet mindst være på:

                       x=\frac{1300}{200}\approx 7\; per\! soner


Skriv et svar til: Fatter det ikke... :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.