Bioteknologi

HJÆLP?? Lambert-Beers lov virker ikke??? Hvad gør jeg forkert ????

04. februar 2015 af Kpop0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Mit spørgsmål lyder at jeg skal eftervis nogen måle resultater føgler Lambert- Beers lov. Men kan ikke få det til at passe sammen.
uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever og eksamen/Opgavesaet/130523_frs131-BTK-A.pdf (Opgave 1,3)
Hved at Absorbansen bliver målt ved 540 nm.
Kuvettebredde er 1,0 cm
Har også nogen måleresultater af den samlet konsentration i enheden mM og Absorbansen til.
Har sagt er A=e*c*d
e = ekstinktionskoefficienten (hved godt det ikker er det rigitge tegn, men kan ikke lige skrive det andet)
d = kuvettebredde
c = koncentrationen
Så vis jeg skulle tegne den på en graf ville fomlen være f(c):= e(54nm) * c((x)nM) *d(1cm)
Men det kommer bare ikke til at passe med de punkter jeg har?
eks. (2.0;0.198) og (8.0;0,794) hvor 2 og 8 er koncentrationer og 0.198 og 0.794 er absorbans til.
Er det måleenhederne der er galt nå de skal regnes eller hvad går galt?
PÅ FORHÅND TAK FOR HJÆLPEN TIL DEM DER SVARE :)


Skriv et svar til: HJÆLP?? Lambert-Beers lov virker ikke??? Hvad gør jeg forkert ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.