Kemi

Genfinding af 1 mmol/L Inositol pentafosfat (IP5) efter kromatografering og detektion

15. februar 2015 af HeideCh (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Håber der er nogle søde sjæle der kan hjælpe mig med følgende spørgsmål:

1 mg IP5 opløses i 1724 µL vand til en samlet koncentration på 1 mmol/L                 IP5 mw = 580 g/mol)

500 µL af denne opløsning påsættes en kolonne på FPLC og opsamles i 0,8 mL fraktioner, som efterfølgende tilsættes 0,4 mL Fe(NO3)3 til et samlet volume på 1,200 mL og aflæses på spektrofotometer 

Følgende absorbanser er aflæst:

Fraktion 1 absorbans = 0,0309
Fraktion 2 absorbans = 1,089
Fraktion 3 absorbans = 0,3175
Fraktion 4 absorbans = 0,0308

Følgende lineære ligning for en kalibreringskurve for IP5 er: y = 1,4289x-0,0074

Mit spørgsmål er således hvad er den endelige koncentration? 
Denne skulle gerne ende med et resultat på 1 mmol/L IP5 eller tæt derpå. 

Mvh Heidi 


Skriv et svar til: Genfinding af 1 mmol/L Inositol pentafosfat (IP5) efter kromatografering og detektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.