Matematik

Mat opgaver om vækst

16. februar 2015 af lektiehjælp1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan I hjælpe med disse tre opgaver??

f) Bestem den forventede verdensrekord i maraton (42 195 meter) for kvinder. Til sammenligning oplyses det, at verdensrekorden er 8447 sekunder.
- Jeg bruger formlen fra opgave d til at udregne tiden for marathonen:
t_=0.056589*42195^(1.13) = t_=9534.04
Også ved jeg ikke mere...

g) Hvor langt vil man forvente, at en kvinde maksimalt kan løbe i en Cooper-test (dvs. på 12 minutter)?

h) Lav en potensregression af dataene i den første tabel og sammenlign resultatet med det udtryk du har fundet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det er tilsyneladende hentet fra øv 14 i denne opgave uvmat.dk/paradig/not/n201a.doc


Svar #2
24. februar 2015 af lektiehjælp1997 (Slettet)

Det har jeg lige haft om, men kunne dsv. ikke selv finde ud af de opgaver.


Skriv et svar til: Mat opgaver om vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.