Matematik

Geometri

20. februar 2015 af Juhusen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med a og c? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2015 af Stats

f(x) = 4/x hvor x er længden og f(x) er bredden... For at gøre det mere overskueligt, anvender vi at x = L og y = B

B = 4/L

Arealet findes ved A =  L·B som kan skrives som: A = L·B = x·y = x·(4/x) = 4

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2015 af Stats

Den mindste værdi...

L = x og B = y

Omkredsen findes som O = 2L + 2B = 2·x + 2·y = 2x + 2(4/x) = 2x + 8/x

Differentier funktionen

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.