Fysik

Hvad måles atommasse i? Haster lidt :P

09. marts 2015 af Keya (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa :)

Er der nogle, som kan forklare mig om, hvad man bruger til, at måle atommassen i?

På forhånd tusinde tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2015 af Simon04 (Slettet)

units (u)

1 unit = 1,66*10^-24 gram


Svar #2
09. marts 2015 af Keya (Slettet)

Tusinde tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2015 af ztuema (Slettet)

Atommassen angives i måleenheden unit.

1 u = 1,66053886 · 10-27 kg

1 u = 1.66053892 × 10-24 gram


Skriv et svar til: Hvad måles atommasse i? Haster lidt :P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.