Matematik

Gøre rede for hvad tallene fortæller?

10. marts 2015 af linma (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej, jeg har lige en tekst opgave som jeg har svært ved st redegøre. Håber der er nogen der kan forklare mig dette.
Opgaven er vedhæftet
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Se på hvad tallene m(0)  og  m(1) - m(0)  repræsenterer.


Svar #2
10. marts 2015 af linma (Slettet)

Jeg har haft om det men kan ikke gennemskue hvad det kan være ?...


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Forskriften er

        m(t) = 124t + 4783

hvor t er antal år efter 1975, og m(t) er den gennemsnitlige årlige mælkeydelse pr. ko.

Man ser, at m(0) = 4783 er den gennemsnitlige årlige mælkeydelse i 1975, mens

        m(1) = m(0) = 124·1 + 4783 - (124·0 - 4783) = 124

er ændringen i den gennemsnitlige årlige mælkeydelse pr år.


Svar #4
10. marts 2015 af linma (Slettet)

mange tak for svaret Andersen11


Skriv et svar til: Gøre rede for hvad tallene fortæller?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.