Matematik

Eksponentialfunktioner, giver 50.kr mobilepay hvis du kan lave opgaven for mig :)

11. marts 2015 af Skjerder (Slettet) - Niveau: C-niveau

1.1 Angiv funktionsforskriften og betingelser for a, b og x samt Dm(f) og Vm(f) for en eksponentialfunktion.

2.1 Hvad betyder de 2 faktorer a, b samt variablen x, og hvordan ser graferne ud?

2.2 Hvilken vigtige regneregler gælder der for ln x og log x, som skal bruges til løsning af eksponentielle ligninger?

2.3 Hvordan er funktionerne log x og ln x defineret?

2.4 Hvordan bestemmes forskriften til en eksponentiel funktion ud fra følgende 2 punkter: f(5) = 88 og f(8) = 21 (brug formlen side 178). 2.5 Funktionen: f(x) = 9,45 . 1,26x skærer ovennævnte funktion, beregn skæringspunktet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af SuneChr

# 0
Det vil skabe en uheldig præcedens at skulle tilgodese ønsket om en færdig og fuldstændig opgaveløsning, såvel med som uden honorar.
Se i øvrigt https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1582569 # 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2015 af Stats

Må jeg spørge... Hvorfor vil du ikke hellere lære det?

Jeg ville personligt gå i frygt for en kommende eksamen, hvor man normalt ellers har fået 12 pga. snyd, og så til eksamen, så ved man med 100% ss, at man vil dumpe.. Sjovt at du ikke tænker ligeledes

Et fremragende link, som du kan benytte dig af her; http://www.matlex.dk/exp.html.. Ellers så prøv http://frividen.dk

En god lille sang kan du også få med: https://www.youtube.com/watch?v=x1VqNA_SgqI

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner, giver 50.kr mobilepay hvis du kan lave opgaven for mig :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.