Matematik

Matematik hjææælp:((

13. marts 2015 af anja1nana (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa herinde.

Jeg har en matematik rapport for, hvor jeg bla. skal beskrive de tre funktionstyper: Lineære funktioner, eksponentialfunktioner og potensfunktioner. Jeg skal også Forklare hvad forskellene er samt hvordan man bestemmer a og b. 

Har lidt  svært ved at forstå det, ved ikke helt hvordan jeg skal skrive det ind. håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2015 af mathon

Skriv først de tre funktionstyper.

Vis hvordan a og b beregnes.

Analyser forskelle som f.eks. væksthastighed.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2015 af PeterValberg

Se video nr. 17 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2015 af mathon

se


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. marts 2015 af mathon

lineær funktion:
                                      y=ax+b

                                      \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=a

eksponentiel funktion:
                                      y=b\cdot a^x

                                      \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\ln(a)\cdot y

potensfunktion:
                                      y=b\cdot x^a

                                      \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=a\cdot\frac{ y}{x}


 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2015 af annanielsen01 (Slettet)

Tak for hjælpen igen, har virkelig hjulpet meget 


Skriv et svar til: Matematik hjææælp:((

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.