Kemi

Kemi A termin forberedelse

15. marts 2015 af minibs (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude, jeg sidder og læser op til min kommende skriftlige termin prøve i kemi og har nogle problemer med denne vedlagte opgave.

Hvis nogle kunne hjælpe ville det være fantastisk, på forhånd tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2015 af LubDub (Slettet)

Skærmbillede 2015-03-15 kl. 18.42.10.png

For [GTP] << 4,3•10-5 M
                                                 [GTP]
         v = 3,71 • 10-7 M•s-1 • ---------------- = 0,0086 s-1 • [GTP]             (første ordens reaktion)
                                             4,30•10-5 M


Halveringstiden
          T½ = (ln(2) / (0,0086) s = 80,336 s ≈ 80 s


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2015 af mariax2 (Slettet)

Jeg får det ellers til 1 min og 33 sek :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2015 af LubDub (Slettet)

#1
Halveringstiden
          T½ = (ln(2) / 0,0086) s


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2015 af mariax2 (Slettet)

Hov, fik det samme, sorry :P


Skriv et svar til: Kemi A termin forberedelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.