Kemi

Syre: Beregning af Ks, når man kender pKs.

15. marts 2015 af Tila91 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har et lille spørgsmål.

Jeg ved at, hvis man kender Ks og gerne vil finde pKs, så skal man anvende formlen:

pKs = -logKs

men jeg kender altså pKs og vil gerne finde Ks, skal jeg så isolere og anvende formlen: Ks = -logpKs?

Håber I kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2015 af LubDub (Slettet)

     pKs = - logKs

     Ks = 10-pKs


Svar #2
15. marts 2015 af Tila91 (Slettet)

Nårh ja, det sgu rigtigt. Havde lige glemt at den modsatte regneart af -log er 10-n. Tak :)


Skriv et svar til: Syre: Beregning af Ks, når man kender pKs.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.