Matematik

m^3 i forhold til km^3

17. marts 2015 af EternalErection (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle.

Min ven fandt noget i matematik som han ikke kunne få til at give mening. Jeg kunne ikke helt selv forklare ham hvordan det hang sammen, så jeg vil lige spørge jer. Herunder burde der været et bilede hvor han har skrevet sin frustration ned på papir, og bagefter har krøllet det sammen. Håber at i kan læse det.

Vedhæftet fil: Jonathan's frustration.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2015 af mathon

      1\; m=10^{-3}\; km

      \left (1\; m \right )^3=\left (10^{-3}\; km \right )^3

      1\; m^3=10^{-9}\; km^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2015 af Therk

Den er god nok. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det er nu ellers rigtigt, som han har skrevet.

(1 km) * (1 km) * (1 km) = 1 km3

er det samme som

(1000 m) * (1000 m) * (1000 m) = 1.000.000.000 m3

Så 1 km3 = 1.000.000.000 m3


Svar #4
17. marts 2015 af EternalErection (Slettet)

Han kunne bare ikke forstår hvorfor ^_^

Jeg viser det her til ham, og hvis han ikke har fået svar nok må han selv oprette en profil og skrive en kommentar.

Skriv et svar til: m^3 i forhold til km^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.