Matematik

Hjælp til en opgave uden hjælpemidler

17. marts 2015 af lollipop12345 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, kan nogen hjælpe mig med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2015 af mathon

skæring kræver:
                                 f(x)=y=g(x)

                           x+200=-3x+600


Svar #2
17. marts 2015 af lollipop12345 (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.