Matematik

Er det korrekt? :)

19. marts 2015 af Directionerftw (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan tjekke hurtigt?

Vedhæftet fil: opgave 10 b.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det er uforståeligt, hvad du laver til sidst. Hvordan kommer 1990 ind i billedet?

Man finder de to rødder x = -22,5656  og  x = 137,8095 . Den ene løsning svarer til et år før 1900, som der her ses bort fra, mens den anden løsning svarer til år 1900+137,8 = 2038 .


Svar #2
19. marts 2015 af Directionerftw (Slettet)

Tak! :) 


Skriv et svar til: Er det korrekt? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.