Matematik

Hjælp til svær potens opgave

25. marts 2015 af Paradoks (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven 
 

Håber jeg hører fra jer :) 

Vedhæftet fil: Doc1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Der er giver potensfunktionen

        f(x) = b · x0,25 , 1000 ≤ x ≤ 64000

x er søens areal, og f(x) er antal fuglearter. Det oplyses, at f(1650) = 3, og man skal da bestemme b, og bagefter løse ligningen f(x) = 6 .

Indsæt x = 1650 og f(1650) = 3 , og bestem så b.


Skriv et svar til: Hjælp til svær potens opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.