Matematik

Seperation af variable

04. april 2015 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan give nogle eksempler hvor seperation af variable ikke kan bruges? f.eks. y'=2*y?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2015 af peter lind

ligningen y'=2y kan godt løses ved brug af separation af variabel.

Mulige eksempel  y' = sin(x*y)


Svar #2
04. april 2015 af Mathnerdsx (Slettet)

Hvorfor kan en sinus funktion ikke løses?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2015 af peter lind

fordi du ikke kan skrive sin(x*y) som f(x)*g(y)


Svar #4
04. april 2015 af Mathnerdsx (Slettet)

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. april 2015 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Seperation af variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.