Kemi

Mol, Volumen og Koncentration (kemi trekanter)

08. april 2015 af ThomasLarsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg er gået istå med nedenstående opgave....


Vis hvor meget af 1,0 M HCl der skal tilsættes en 1 L målekolbe for at få en koncentration på 0,4 M. (Hint: n før = n efter).
 

Er der nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2015 af Heptan

Da nfør = nefter er

cfør · Vfør = cefter · Vefter

Heraf kan Vfør isoleres.


Skriv et svar til: Mol, Volumen og Koncentration (kemi trekanter)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.