Matematik

Indskudregelen (integralregning) Opgave

09. april 2015 af 00Julie00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der vil hjælpe mig med denne opgave: Jeg har vedhæftet den, inklusiv det jeg har lavet. Jeg er næsten 100% sikker på det jeg har lavet er forkert så hvis der er en der vil forklare det med detaljer. ???

Vedhæftet fil: slet det eftre brug.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2015 af PeterValberg

Da punktmængden M1 ligger under x-aksen, bestemmes arealet som:

A_{M_1}=-\int_{-1}^0{f(x)dx}

Arealet af M2 kan bestemmes vha indskudssætningen (omskrevet):

A_{M_2}=\int_{0}^1{f(x)dx}=\int_{-1}^1{f(x)dx}-\int_{-1}^0{f(x)dx}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
09. april 2015 af 00Julie00 (Slettet)

Mange mange tak for hjælpen jeg har fået en lang større forståelse af hvad indskudsreglen er nu. Kan det så passe at arealet af punktmængde M1=0.52 og M2=0.78

Hvis jeg ikke har forstået forkert  er M1 er allerede givet, og M2  har jeg regnet ud som du har skrevet. Altså har jeg  sagt (0.26-(-0.52)=0.78 er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er helt korrekt forstået.


Skriv et svar til: Indskudregelen (integralregning) Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.