Matematik

Trigonometri

14. april 2015 af martin2402 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder fast i denne opgave, og ved ikke hvad jeg skal gøre for at udregne den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af peter lind

Brug at grundlinjen i den store trekant er 3 gange grundlinjen i den lille trekant


Svar #2
14. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Ja, det er jeg klar over Peter Lind men jeg ved jo ikke hvilken formel jeg skal bruge. ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2015 af peter lind

Du skal yderligere bruge at forholdet mellem ensliggende sider er konstant


Svar #4
14. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Det siger mig altså ikke det store. 


Svar #5
14. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Det siger mig altså ikke det store. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2015 af mathon

\Delta ABC\sim \Delta DBE  

                                      \frac{\left |BC \right |}{\left |BE \right |}=\frac{\left |AC \right |}{\left |DE \right |}

                                    \frac{\left |BC \right |}{10}=\frac{36}{12}


Svar #7
14. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Det var det jeg manglede, tak! :) 


Svar #8
14. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Er det så bare 36/12 man skal skrive ind på lommeregneren? 


Svar #9
14. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Eller er det svaret det der står nederst #6?


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. april 2015 af mathon

                     \left | BC \right |=\left | BA \right |=3\cdot 10


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.