Matematik

Isoler BMI i formlen

18. april 2015 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har formlen

 F=42,9\cdot ln(BMI)-102,7

og skal isolere BMI, hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. april 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

F = 42,9*ln(BMI) - 102,7  <=>

(F + 102,7)/42,9 = ln(BMI)  <=>

BMI = e(F+102,7)/42,9


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Resultatet i #1 kan så også skrives

        BMI = e102,7/42,9 · (e1/42,9)F

                = 10,95657 · 1,023584F


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2015 af SuneChr

# 2
... som måske har BMI's %-vise stignings interesse for trådstarter.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven er tilsyneladende taget fra et tidligere eksamenssæt, der før har været behandlet her i forumet

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1423828

Desværre er linket til det gamle opgavesæt i den ældre tråd nu blokeret.


Skriv et svar til: Isoler BMI i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.