Matematik

Pythagaros - bestemmelse af længder

26. april 2015 af fl0werpower (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa. Jeg er i gang med denne opgave med pythagaros, hvor jeg skal finde en vinkel og bestemme en længde, men jeg har ingen idé om hvilken formel man skal bruge.

Jeg har lavet opgave a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af Soeffi

b) Du har, at |AB|·sinA = 3,05m, dvs. sinA = 3,05m/|AB| => A = sin-1(3,05m/|AB|)

c) |MC| = ½kvadratrod(2|AC|2+2|CB|2 - |AB|2)


Svar #2
26. april 2015 af fl0werpower (Slettet)

Anyone?


Skriv et svar til: Pythagaros - bestemmelse af længder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.