Matematik

Bestem førstekoordinaten

09. maj 2015 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med opgave b i vedhæftede dokument?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2015 af mathon

linjeparallellitet betyder:
                                           f{\, }'(x)=2
 


Svar #2
09. maj 2015 af gymelev2 (Slettet)

Så hvordan finder jeg førstekoordinatentil røringspunktet mellem t og grafen for f?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2015 af mathon

Ved at løse
                         f{\, }'(x)=2


Svar #4
09. maj 2015 af gymelev2 (Slettet)

<for grafens funktion eller liniens funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2015 af mathon

Ved at løse
                         f{\, }'(x)=2
når
                         f(x)=\ln(x)-x\; \; \; \; \; \; x>0


Svar #6
09. maj 2015 af gymelev2 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.