Kemi

Almen kemi

12. maj 2015 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kn hjælpe med denne opgave


Svar #1
12. maj 2015 af lalala1122 (Slettet)

???


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. august 2015 af Soeffi

Du skal bruge Nernst's lov: Ecelle = E0 - (0,0592 V /n) ln(Q), hvor Q er reaktionsbrøken.

Du har reaktionen: 3 Zn2+ + 2 Al → 3 Zn + 2 Al3+.

Dette giver: Ecelle = 0,90V - (0,0592 V/6) ln(0,52/0,0253) = 0,90 V - 0,01V·ln(16000) = 0,80 V


Skriv et svar til: Almen kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.