Matematik

Hvorfor skærer grafen for en eksponentiel funktion aldrig x-aksen?

17. maj 2015 af jeghedderjuliec (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ja, mit spørgsmål står i emnefeltet :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2015 af mathon

se
        på grafen for
              henholdsvis
                                       f(x)=e^{\left | k \right |\cdot x}

                                       f(x)=e^{-\left | k \right |\cdot x}


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. maj 2015 af SuneChr

Om funktionen
f (x) = bax
gælder, at
f (x) → 0 for x → ∞    for  0 < a < 1    eller
f (x) → 0 for x → - ∞  for  a > 1


Skriv et svar til: Hvorfor skærer grafen for en eksponentiel funktion aldrig x-aksen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.