Matematik

cirkeldiagram %

18. maj 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
Hej opgaven handler om indvandrer og flygtninge

Skal have gennemgået alle opgaver

4.1 Hvor mange indvandrer var der i alt 1. Oktober 2006?

Vestlige lande + ikke vestlige lande= i alt
Jeg lægger bare deres totaler sammen?

4.2 Hvor mange procent udgør alle indvandrer og flygtninge af hele befolkningen 1. Oktober 2006
%= andel/ befolkningen*100?

4.4 Tegn et cirkeldiagram , der viser indvandrer og flygtninge fordelt på vestlige lande og ikke vestlige lande. Den har jeg svært ved

% = andel/3,6

Håber i kan give nogen input tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2015 af Soeffi

4.1 ser ud til at være 142.327 + 333.006 = 475.333

Hvad med 4.3, har du regnet den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2015 af Soeffi

4.4: tegn en cirkel og del den op med to streger fra periferi til centrum, som viserne på et ur deler urskiven, når klokken er 4. Cirkeludsnittet mellem 12 og 4 er andelen af vestlige- og resten er andelen af ikke-vestlige flygtninge og indvandrere.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2015 af SuneChr

Man kan, tilsvarende, fordele de ikke-vestlige lande i lagkagen og lade de vestlige lande være den grå sektor.
SP 1805151727.PNG
 

Vedhæftet fil:SP 1805151727.PNG

Svar #5
18. maj 2015 af shain

4.3
%= 475.333*100/5444203=8,7%

Svar #6
18. maj 2015 af shain

Hvordan laver du procentdelene? Man tar hver lands befolkning og dividere med det samlede
Procent= del/helhed*100?

Svar #7
18. maj 2015 af shain

Kan man regne omvendt? Hvis jeg vil vide, hvor
mange der kom fra Storbritannien?

De udgør 2,6% af de samlede befolkning vestligog ikke vestlig

2,6% * 475.333= 12335

Skriv et svar til: cirkeldiagram %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.