Matematik

ost cirkeldiagram

20. maj 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
En ost vejer 240 g. Der skæres et stykke på 60 grader af osten. Hvor meget vejer stykket?

60/360*240= 40 g ?

60/360*100 = 16,66%*240 = 40 g ?

Er i tvivl hvilken metode der er rigtig?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2015 af PeterValberg

60/360*240= 40 g

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: ost cirkeldiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.