Kemi

Kemi hjælp!

27. maj 2015 af Anna830 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bregn pH i en saltsyreopløsning med koncentrationen 0,0345 mol/L

Hvordan gør jeg det?


Svar #1
27. maj 2015 af Anna830 (Slettet)

Ingen???


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2015 af Soeffi

pH for stærk syre beregnes ud fra syrens formelle koncentration, som her er 0,0345 mol/L. 

[H+] = 0,0345 mol/L. Heraf fås pH = -log(0,0345) = 1,46.


Skriv et svar til: Kemi hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.