Matematik
Bestem arealet af m
27. maj 2015 af
eppeheppe (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
En funktion er bestemt ved f(x)= – x^3 + 8
grafen for f afgrænser sammen med de to koordinatakser en punktmængde m, som vist på figuren.
Bestem arealet af m.
Nogen der kan hjælpe mig med at bestemme? Er lidt forvirret – og opgaven er uden hjælpemidler.
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2015-05-27 kl. 17.29.40.png
Svar #2
27. maj 2015 af ChemistryIsKey
Du bestemmer arealet ved at beregne integralet;
A(M) = 0∫2 (f(x)) dx = 0∫2 (-x3 + 8) dx
:)
Skriv et svar til: Bestem arealet af m
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
