Matematik

Ekspontiel funktion

01. juni 2015 af jimmydinesen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.. 
Jeg sidder fast i en opgave om eksponentielle funktioner, (se vedhæftet billede). 

det ville være dejligt, hvis I kunne hjælpe især med delprøverne b og c.. 

Jeg fandt forskriften til f(x) = 1.10114*(1.2275)^x efter at have lavet regression.

Håber der er nogen som kan hjælpe! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2015 af peter lind

b) beregn f(x+1)/f(x)

c) Løs ligningen f(x) = g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2015 af mathon

b)
          a=1{,}2275 er fremføringsfaktoren

c)
          solve(1.10114*1.2275=0.59x+6.5,x) | x>0


Svar #4
01. juni 2015 af jimmydinesen (Slettet)

#3

b)
          a=1{,}2275 er fremføringsfaktoren

c)
          solve(1.10114*1.2275=0.59x+6.5,x) | x>0

Skriver man så bare at der er fremføringsfaktoren og intet andet? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2015 af mathon

             f(x+1)=a\cdot f(x)

      a=1+r er den værdi f(x) ganges med, når x forøges med 1.


Skriv et svar til: Ekspontiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.