Fysik

Elektrisk energi formel

03. juni 2015 af kanselv1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har fundet en formel

E = U * q

som skulle sige noget om elektrisk energi E

U = spændingsfald, men hva der q og hvordan sætter jeg det ind i en forklaring om elektrisk energi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2015 af alexandersvanholm

Den elektriske energi kan beregnes ved at multiplicere den elektriske ladning med spændingsfaldet.

         E=Q\cdot U


Svar #2
03. juni 2015 af kanselv1 (Slettet)

Tak for hurtige svar :-)


Skriv et svar til: Elektrisk energi formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.