Matematik

Chi i anden

06. juni 2015 af karterzaleh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan en af jer hjælpe med at redegøre for hvordan man bruger chi-i-anden tests i et eksempel? Kan ikke komme i gang med opgaven 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2015 af Therk

Stat Trek har et glimrende eksempel på hvordan man bruger χ2-uafhængighedstesten:

http://stattrek.com/chi-square-test/independence.aspx?Tutorial=AP


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2015 af Therk

Se evt.

http://www.matema10k.dk/fileadmin/pdf-b/stat-chi2-binom.pdf

på side 8, hvis du hellere vil have det på dansk.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2015 af mathon

sinusrelationen
giver:

                        \left | \mathbf{\color{Red} AB} \right |=\frac{4}{\sin(20^{\circ})}

Pythagoras
giver:

                        \left | AB \right |^2=4^2+(10+\left |\mathbf{\color{Red} CD} \right |)^2 når D er h_{b}'s fodpunkt på AC\, 's forlængelse ud over C.

Pythagoras
giver:               \left | \mathbf{\color{Red} BC }\right |^2=4^2+\left | CD \right |^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2015 af Therk

#3

[...]

Hovsa, det var vist den forkerte tråd!


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2015 af LarveD (Slettet)

Bruger du Maple? I så fald har jeg nogle meget gode noter til løsning af den slags opgaver :)


Skriv et svar til: Chi i anden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.