Matematik

Løsning af tredjegradspolynomium

08. juni 2015 af Miebuus (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=-0,04x^{3}+6x^{2}+144x-5000 

x\in [0;200]

-0,04x^{3}+6x^{2}+144x-5000=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2015 af mathon

Ligningen  -0{,}04x^3+6x^2+144x-5000=0\; \; \; \; x\in \left [ 0;200 \right ]

har ingen heltallige løsninger, så du må anvende CASberegning.

         solve(-0.04x^3+6x^2+144x-5000 = 0,x) | x ≥ 0 and x ≤ 200


Skriv et svar til: Løsning af tredjegradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.