Tysk

Spuck vor ihr aus - HJÆLP

10. juni 2015 af king1313 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har har brug for hjælp til min tysk eksamen. jeg har trukket teksten Spuck vor ihr aus idag og skal op i morgen. Jeg vil høre om nogen af jer, evt har analyseret og fortolket denne tekst tidligere. og hvis ja, kunne det være at i kunne smide den op herunder, det kunne være så dejligt, for jeg kunne meget godt bruge noget hjælp lige nu. Jeg


Svar #1
10. juni 2015 af king1313 (Slettet)

SLET INGEN DER KAN HJÆLPE?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2015 af Tyskfødt (Slettet)

Prøv at søge med "Spuck vor ihr aus " i søgefeltet øverst på siden. FBLI's indlæg af 23.6. 2002 ser ikke så tosset ud.


Svar #3
11. juni 2015 af king1313 (Slettet)

Jeg mangler kun at fortolke overskriften. Betyder den noget særligt? Hvordan skal den fortolkes? Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2015 af Tyskfødt (Slettet)

vor jemanden ausspucken = Verachtung = vise nogen, at man foragter ham/hende

= som tegn på foragt-despekt-ringeagt

= Abscheu/Ekel = føle afsky/væmmelse ved en.

Held og lykke!


Skriv et svar til: Spuck vor ihr aus - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.