Kemi

skabelon til bjerrumdiagram.

11. juni 2015 af Paulinepp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Er der nogle der har en skabelon til lave bjerrumdiagrammer i excel, da jeg har problmer med at justere akserne. eller kan hjælp med at forklare hvordan man justerer dem :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2015 af mathon

Sammenhæng mellem pHog x
hvor x er syrebrøken

                                                                pH=pK_s+\log\left ( \frac{1-x}{x} \right )\; \; \; \; 0<x<1

                                                                x=\frac{1}{1+10^{pH-pK_s}}


Svar #2
11. juni 2015 af Paulinepp (Slettet)

Ja det ved jeg godt, men min kurve ser mærkelig ud :)


Skriv et svar til: skabelon til bjerrumdiagram.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.